≫ 

Van Bronkhorst optimista pred Zvezdu: "Igramo sa jakom ekipom, dobro smo se pripremili"

Holanđanin veruje u svoju ekipu

  • 4
Đovani van Bronkhorst Printscreen: Twitter / Rangers FC

Fudbaleri Crvene zvezde gostovaće ekipi Rendžersa u Glazgovu u četvrtak od 18.45 časova u okviru prvog meča osmine finala Lige Evrope, a tom prilikom trener domaće ekipe Đovani van Bronkhorst najavio je crveno-bele kao jaku ekipu, ali je i istakao da veruje da će njegova ekipa napraviti dobar rezultat.

Holanđanin je uputio pohvalne reči za ekipu Dejana Stankovića, ali i istakao da se njegova ekipa dobro pripremila za meč sa Zvezdom i da veruje da će ostvariti dobar rezultat.

- Igramo sa jakom ekipom koja je bila pobednik grupe, ali verujem da možemo da ostvarimo dobar rezultat. Učinićemo sve što je u našoj moći da prođemo u narednu rundu. Igramo u različitim sistemima i igrali smo protiv različitih sistema. U Evropi morate biti dinamični. Dobro smo se pripremili za sutra.

Kao dodatnu energiju za svoje igrače van Bronkohrst je označio podršku sa tribina, koja je bila odlična i u prethodnoj rundi protiv Dortmunda.

- Ne sumnjam da će navijači biti iza nas, bilo je posebno veče protiv Dortmunda. Igrači će osetiti energiju naših navijača koji nas podržavaju 90 minuta. Želimo da imamo dobar rezultat pred revanš u Beogradu.

Holandski stručnjak je još najavio da iskusni Stiven Dejvis neće biti deo ekipe za prvi meč, a da će Aron Remzi meč početi sa klupe.

Video: Nije bilo penala za Partizan protiv Spartaka: Stanković iskreno o spornoj situaciji u Subotici

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • puni boraniju

    9. mart 2022 | 17:55

    alo momak..ne igrate protiv partizana.. ovo vam je drzavni projekat koji zivi od sudijskih prevara a u evropi su niko i nista..ocekujemo petrdu da im smjestite na radosta svkog postenog srbina,.,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA