≫ 

Tuča u "beton ligi" kakvu srpski fudbal nije video: Navijač patosirao igrača, jedva sprečen još veći haos

Definitivno su "beton lige" ono što bi trebalo da se prati na nedeljnom nivou

  • 10
FK Jedinstvo Mali Zvornik, FK Sloga Lipnički Šor, tuča Printskrin: Instagram / ftbl2serbia

Navikli smo da iz "Beton lige" stižu svakakvi klipovi, od prelepih poteza do još divnijih koreografija navijača, ali takođe, iz ovih liga dolaze i mnogobrojne tuče i čarke. Jedna takva stiže iz Malog Zvornika, gde je na utakmici Mačvanske okružne lige, klub iz ovog mesta i Sloge iz Lipničkog Šora došlo do ogromne tuče gde su učestvovali i navijači.

Ovaj meč je prvobitno trebalo da bude odigran tokom prethodnog vikenda, ali je zbog snega odložen i pomeren za sredu, međutim, čak je i tada prekinut zbog meteža koji je nastao na terenu.

Naime, od samog starta meča je viđena veoma utegnuta atmosfera kojom je, po navodima očedivadaca, kumovao glavni arbitar meča koji je svojim odlukama "iritirao" domaćina. Sve je eskaliralo kada su fudbaleri iz Malog Zvornika došli do izjednačujućeg gola.

Tokom jednog prekida, jedan od domaćih fudbalera je namerno udario protivnika u stomak, pa su ga pojurili svi gostujući igrači. Domaći fudbaler je uspeo da pobegne, a protivnik je naleteo na batine od strane navijača, kada je zavladao još veći metež. Kako je sve izgledalo, možda je i bolje da pogledate na snimku ispod.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by _ftblserbia (@ftbl2serbia)

Povom ovakve situacije, Jedinstvo iz Malog Zvornika je kažnjeno i službenim rezultatom od 3:0 je dodeljena pobeda Lipničkom Šoru, dok takođe preti i oduzimanje bodova zbog propusta u organizaciji i uletanja navijača.

Video: Čarke na meču Srbije i Hrvatske: Gostujuća desetka krenula na orlića, unosili se u lice

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja sam ja

    9. mart 2022 | 23:42

    hahah pa sva ta mala mesta ne zna se ko je gori, nekulturno, bezobrazno, kao da je jos kameno doba, svi oni imaju velika m*da kad su domacini, a niko od njih nije izlazio iz svojih sela

  • Jevrem

    9. mart 2022 | 23:16

    Onog rmpaliju zamalo što nisu pojeli za ručak, kidišu ko terijeri😂😂Bolja tuča nego ona na derbiju.Opštinske lige su priča za sebe. Ne opravdavam tuču ali setio se nekih smešnih scena onih davnih vremena.

  • Dule

    10. mart 2022 | 01:13

    Ugasiti fudbal u Srbiji jel je izgubio svaki smisao zahvaljujuci namestanju utakmica i umesanisti politike u sport.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA