≫ 

Centar Glazgova ukrašen trobojkom: Zastava Srbije vijori se glavnom ulicom pred Zvezdin meč

Prava euforija vlada pred susret Rendžersa i crveno-belih

  • 0

Fudbalska ludnica sprema se u Glazgovu ove večeri. Ekipa Crvene zvezde gostuje Rendžersu u okviru prvog meča osmine finala Lige Evrope i pokušaće da u Beograd dođe sa "otvorenim" rezultatom koji bi joj omogućio da se izbori za plasaman među najboljih osam timova.

Meč se igra sa početkom od 21.00 čas po našem vremenu na popularnom "Ajbroksu", a u gradu je na nekoliko sati pred samo odigravanje susreta prisutna euforija. Očekuje se da na stadionu bude prisutno oko 500 navijača Crvene zvezde, a oni će biti smešteni na istoj tribini gde i najvatrenije pristalice Rendžersa.

Na ulicama grada mogu se videti mnogobrojni navijači koji nose šalove sa obeležjima slavnog škotskog kluba, ali ono što je posebno zapalo za oko jeste zastava Srbije koja je bila okačena na jednoj starinskoj zgradi u samom centru Glazgova.

Navijačima koji su iz Srbije došli u Glazgov sigurno nije mogao da promakne ovaj detalj, s obzirom na to da se nalazi na svega nekoliko desetina metara od prometnog trga.

Video: Navijači Crvene Zvezde stigli u Glazgov: Obišli stadion najvećeg rivala Rendžersa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA