Da li poraz od Reala znači da Mesi napušta PSŽ?

Nije isključeno da će do rastanka doći na leto

  • 9
lionel mesi Foto: Tanjug/Ap

Otkako je stigao u Pari Sen Žermen, Lionel Mesi praktično nije pokazao ništa na terenu - što je bio slučaj i u revanš meču osmine finala Lige šampiona protiv Reala!

Sveci su izgubili sa 3:1 ( u prvom meču bili 1:0 za domaćina) i tako su ispali iz pomenutog takmičenja, a argentinski list "Clarin" javlja da bi poslednji sudijski zvižduk na stadionu "Santjago Bernabeu" mogao da znači i "kraj ljubavi" između Mesija i PSŽ-a.

Naime, "Clarin" ističe da je Mesi u Parizu doživeo svoje najveće razočarenje u Parizu i da je veoma blizu toga da već na leto napusti klub - iako ugovor ima do leta 2023. godine.

Mesi je u PSŽ stigao kako bi ih odveo do trofeja u Ligi šampiona, a ne da u tome nije uspeo nego se na ličnom planu muči i u francuskom šampionatu. Sveci jesu ubedljivo prvi i osvojiće titulu, s tim što je Argentinac na 17 utakmica dao samo dva gola.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DDF

    10. mart 2022 | 16:32

    Cirkusanta Nejmara"najuriti"pod obavezno,Mesiju se"zahvaliti"na provedenom vremenu u Parizu,Mbapea prodati dok se moze zaraditi najvisa cena za njega,dovesti trenera igrace"gladnih uspeha"dostojni imena i ambicijama kluba i navijaca,sa ovim"eksperimentom"poput Reala sa"galaktikosima"od sportskog uspeha nece biti nikada nista

  • Ivke

    10. mart 2022 | 16:24

    I ko je bolji? Messi ili Cristiano? Hahahhah

  • DARKO 100%

    10. mart 2022 | 16:52

    Nije bio penal za Partizan.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA