≫ 

Natho probio "led" u Humskoj, pa zatražio izmenu: Pogledajte gol sjajnog Izraelca za vođstvo Partizana

Kvinsi Menig je odradio veliki deo posla kod ove akcije

  • 0

Pritisnuo je Fejenord crno-bele od samog starta, ali je Partizan taj koji je prvi stigao do vođstva u Humskoj ulici posle sjajne akcije Kvinsija Meniga i Bibrasa Natha!

Igrao se 13. minut kada je Holanđanin uspeo da protiv "svojih" napravi nekoliko izvrsnih driblinga na ivici kaznenog prostora, a da potom prosledi kratku loptu do Natha.

Izraelac je udario po lopti iz sve snage, gađao je jako precizno i lopta je završila u donjem desnom uglu za potpunu ekstazu navijača u Humskoj ulici. Nažalost, odmah nakon što je video da će lopta ući u mrežu, Izraelac je gestikulirao da je povređen ka svojoj klupi.

Uhvatio se Natho za nogu, bilo je vidno da neće moći da nastavi sa igrom, ali je ipak odlučio da se vrati i da pokuša. Posle nekoliko momenata, međutim, zaseo je na zemlju i usledila je izmena, pa je umesto njega u igru ušao Nemanja Jović.

Bez obzira na to, Natho je obavio veliki posao za 15 minuta provedenih na terenu i dao je Partizanu krila pred nastavak utakmice protiv moćnog holandskog tima, inače tri puta vrednijeg na Transfermarktu.

Video: Navijači Fejenorda pred Humskom: Žandarmerija ih prati u stopu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA