≫ 

Trener Rendžersa gospodski o Zvezdi: "Ovo je prvo poluvreme, oni imaju istu atmosferu kao i mi"

Holanđanin zna šta njegov tim očekuje u Beogradu

  • 2

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Glazgov Rendžersa sa 3:0 u prvom meču osmine finala Lige Evrope, a revanš meč igra se za nedelju dana u Beogradu. 

Posle ubedljive pobede, trener Rendžersa, Đovani van Bronhorst je bio oprezan, posebno zbog atmosfere koja njegov tim očekuje u Beogradu.

- Igrali smo protiv novog tima i novog kluba. Mislim da su oni zaista jaki, kao što sam ranije rekao. Oni su ovde sa razlogom. Srećan sam zbog rezultata koji smo ostvarili, ali, još uvek nije gotovo. Možemo biti srećni sa učinkom,  ali sledeće nedelje moramo da budemo tamo. Atmosfera koju oni imaju u Beogradu je slična ovoj koju imamo ovde. Moramo da budemo spremni. Trebalo bi da se pripremimo za Dandi u nedelju, a onda u ponedeljak bi trebalo da mislimo ponovoo Crvenoj zvezdi - istakao je Van Bronhorst i dodao:

- Kada pobediš 3:0 u Evropi, ne viđate to često, jer nema toliko golova u vom takmičenju. kada postignete tri pogotka protiv tima kakva je Crvena zvezda, to jeste dobar učinak, ali tek smo na pola puta. Mi idemo tamo sledeće nedelje i imamo veliku šansu da odemo u sledeću rundu. Sve kreće iz početka. 

Video: Delije pevaju i posle poraza: Igrači Zvezde pozdravljeni od svojih navijača na Ajbroksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vratiće se rode

    10. mart 2022 | 23:56

    Shvatio čovek da rezultat nije realan...mislim da će teško biti da nadohnadimo 3 gola, ALI dolazim na stadion sa VEROM U USPEH...

  • Qm®

    10. mart 2022 | 23:56

    On gospodin a ovaj naš balvan ni ruku da mu pruži.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA