"Mislio sam da će da me baci 5 metara": Ovo je duel koji je Dragović pominjao na konferenciji

Morelos je na početku meča pokazao svu sviju snagu

  • 5
Aleksandar Dragović Printskrin: Twitter/@PenaCartel

Vodio je Aleksandar Dragović žestoku borbu sa napadačem Rendžersa Alfredom Morelosom koji je u 15. minutu uspeo da nadmudri odbranu Crvene zvezde i postigne drugi gol na meču.

Osim toga, Morelos se nešto baš i nije naigrao - mada je na početku utakmice pokazao Dragoviću da mu neće biti tako lako da ga zaustavi.

To se videlo prilikom jednog duela u 7. minutu kada je napadač Rendžersa odgurnuo Zvezdinog štopera o čemu je i sam Dragović govorio na konferenciji.

- Kada je ušao u mene kod prvog duela mislio sam da će da me baci pet metara. Dao je gol iz jedine šanse. Mislim da je cela odbrana odigrala dobro - jasnan je bio defanzivac crveno-belih koji je sredinom drugog poluvremena stigao da izbaci loptu sa gol linije.

O potezu Morelosa pisali su i škostki mediji, a vi u nastavku možete videti kako je protekao duel pomenute dvojice fudbalera:

Video: Delije pevaju i posle poraza: Igrači Zvezde pozdravljeni od svojih navijača na Ajbroksu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sedi1

    11. mart 2022 | 14:49

    ....morelos običan indijanac, sve sili... a oće ga ko budalu...

  • DZG Rudeš

    11. mart 2022 | 18:16

    Ku'ćeš na Kolumbijca...Ali, slažem se, tip je izuzetno iritantan, s onom facom iz džungle samo što ne pljuje otrovne strelice iz frulice, svakom se belji i kesi, provocira...Samo bolje ne mu prić "prsa o prsa", tip je jak je ko zid od mermera, a i brz je, onako, podlo...Njega izolirajte u uzvratu, stavite ga u kavez, ne znam, umlatite ga, bilo šta, i onda imate šanse...0:3 nije nedostižno...

  • neecolas

    11. mart 2022 | 22:01

    Ovo ne pokazuje da je on dominantniji u snazi,cesto pozicija igraca u odnosu na loptu tako namesti.Plavi igrac je bio u boljoj poziciji i na stajnoj nozi a dragovic u trku i to je to.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA