≫ 

Navijači Rendžersa ispred kopa Delija mahali zastavama Ukrajine, pogledajte kakav je bio odgovor

Situacija u Ukrajini nije mogla da se izbegne ni na Ajbroksu

  • 6

Okom 500 navijača Zvezde došlo je u Glazgov na meč protiv Rendžersa, ali nisu uspeli da se istaknu u grotlu i fantastičnom ambijentu kakav su napravili domaći navijači na Ajbroksu.

Škoti su generalno bili prijateljski nastrojeni sve vreme, pa nije bilo problema ni u gradu, niti na stadionu. Naprotiv, sa svakim ste u pabovima Glazgova mogli da popijete pivo i pričate o fudbalu i životu.

Jedino za šta se može reći da je neki vid provokacije koji izlazi van okvira fudbala jesu zastave koje su mogle da se vide kod navijača Rendžersa i Delija.

Naime, poznato je da su Delije, kao i većina srpskih navijačkih grupa pro-ruski orijentisane, a to očigledno znaju i navijači Rendžersa, pa su im ispred kopa mahali zastavom Ukrajine.

Zastave Ukrajine su mogle da se vide na još nekim delovima tribine.

Odgovor Delija na to bilo je isticanje nekoliko srpakih zastava uz pesmu. Nešto kasnije, pred sam kraj meča, mogla je da se vidi i zastava Rusije u kopu Delija.

Pogledajte i sami u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA