≫ 

"Povuci za Hajduk": Nestvarna prevara navijača Dinama, Split osvanuo u plavoj boji

Riva u Splitu je bila u bojama Dinama

  • 1

Fudbaleri Hajduka i Dinama u subotu igraju veliki derbi hrvatskog fudbala koji je imao zanimljivu uvertiru u petak ujutru!

Naimne, navijači gostujućeg tima, populkarni Bed Blu Bojsi, izveli su rano ujutru nestvarnu prevaru i uz pomoć građana Splita obojili su ovaj grad, tačnije centar, u svoju plavu boju.

Portal "Dalmacija Danas" je došao do saznanja i kako su Bojsi prevarili Splićane i zadali veliki udarac Torcidi i Hajduku koji pred ovaj meč ima pet bodova zaostatka.

- Snimak je autentičan. Oko 8.10 časova su zapalili dimne bombe. To su "naši" ljudi upalili, filtrirali su se po Rivi, čak su i neke hostese doveli. Svima su delili letke na kojima je pisalo: "Povuci za Hajduk." Svi su povukli i izašla je plava boja, Na prevaru su sve izveli - prenosi reči anonimnog učesnika pomenuti portal.

Video: Ovo se retko viđa: Navijači Partizana aplaudirali protivniku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    11. mart 2022 | 19:06

    Dobra fora, svaka čast. Treba se tog i sjetiti. Podseća me na onu epizodu Alana Forda "Dan vještica". Legendarna, jedna od najboljih. Ono kad upada brkati Mex u sombreru i sa povezom na oku u ofis i vidi fijoku s natpisom "Povuci ovdje". I on povuče. I gru 💣. Ode i Mex i sombrero i povez u 3pm. Tu su nastradali mnogi pretendenti za mjesto šerifa, čak i Otto Štrudl s njegovim vjernim Lugerom. Upo u zasjedu i izrešetalo ga. Tu je bil i onaj stari Južnjak, čičica, star ko Pantelija, s kukom i jednom drvenom nogom, prošo i "Solunski front". Probilo ga djule, jbg. Masakr, ali sa stilom. A razlog sveg tog...Ne bum spojlal, Klasik, obavezno pročitati, preporučujem!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA