Retko viđena scena u Humskoj: Grobari pokazali da znaju da cene fudbalske umetnike

Pristalice crno-belih posle završetka meča odali priznanje gostima za atomski fudbal koji su demonstrirali u Humskoj

  • 0

Teško su navijači Partizana podneli poraz protiv Fejenorda (5:2), ali kada je rival toliko kvalitetniji i susperiorniji, kada igra fudbal za oko i dušu, onda ne preostaje ništa drugo nego da se pruži ruka boljem i čestita na pravi način. Deo pristalica crno-belih koji su ostali i posle meča da pruže podršku igračima usled neuspeha, gospodski su ispratili i fudbalere Fejenorda ka svlačionici.

Naime, holandski tim je odmah posle utakmice otišao ka severnoj tribini, gde je bilo smešteno oko 1.500 gostujućih navijača, kako bi zajedno proslavili pobedu. Međutim, kada su rešili na napuste teren i upute se ka unutrašnjosti stadiona, dočekalo ih je prijatno iznenađenje sa istočne tribine, gde je još uvek stajala poveća grupa domaćih pristalica.

Aplauzi na otvorenoj sceni majstorima fudbala iz Roterdama isprva su pomalo zbunili igrače Fejenorda, ali su onda su shvatili da im se ukazuje čast na umeću i izazvali oduševljenje i osmehe, a potom i uzvratne aplauze u znak odobravanja.

Retko viđena scena u Humskoj, ali svakako vredna poštovanja, jer boljem treba pružiti ruku, a Fejenord to jeste.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA