Klop se okrenuo protiv Abramoviča: Vlada je donela pravu odluku, jedan čovek je krivac za sve

On je po ko zna koji put istakao da je Vladimir Putin jedini krivac u celokupnoj situaciji

  • 12
Jirgen Klop Printskrin: Sportklub

Engleski velikan, ekipa Čelsija trpi dosta teške posledice zbog njihovog vlasnika Romana Abramoviča, koji trpi sankcije od Vlade Velike Britanije. "Plavci" su praktično ispali i iz trke za titulu u Premijer ligi, dok je mnogo veći problem onaj koji se dešava unutar kluba, gde je sve "zamrznuto". Svoj sud o čitavoj situaciji je dao i Jirgen Klop, trener Liverpula.

Nemac je već nekoliko puta davao izjave u kojima je otvoreno stao protiv Rusije i svih dešavanja u Ukrajini, a to nije sakrio ni na konferenciji pred naredni meč Liverpula. Klop je izjavio da podržava odluku i da je Vlada Velike Britanije u pravu.

- Ovo nije situacija u kojoj su svi zaspoleni u Čelsiju odgovorni. Jedan čovek je odgovoran. Vladimir Putin. Nisam upućen kakvu ulogu u svemu ima Roman Abramovič ali može se reći da je blizak Putinu. Vlada Britanije je donela pravu odluku - rekao je Klop, pre nego što se vratio na fudbalska dešavanja.

Podsetimo, Liverpul se trenutno nalazi na drugom mestu sa šest bodova i utakmicom manje od vodećeg Mančester sitija.

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mimmi

    11. mart 2022 | 14:26

    Šta je drugo mogao nemac da kaže?

  • Cccc

    11. mart 2022 | 14:53

    Ti si nasao nesto da pričaš o krivcima za rat,pa tvoj narod je najgenocidniji na svetu,nacisti ste bili i ostali,to se sada vidi...

  • Ortodox RS

    11. mart 2022 | 14:41

    Ne nosi on uzalud naocale nalike onima sto je nosio njegov drevni predak her Šicer.Student nije zapalio zito.Nasli ovi genetski okupatori pricati o miru.Licemeri

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA