≫ 

Spektakl na Poljudu: Torcida digla "najbolju koreografiju na ovim prostorima"

Veliki derbi hrvatskog prvenstva igraju Hajduk i Dinamo

  • 20

Splitska fudbalska školjka, stadion "Poljud", bio je mali da primi sve znatiželjne fanove za "utakmicu svih utakmica" hrvatskog fudbala između Hajduka i Dinama. Ovaj derbi nosi sa sobom ogroman ulog jer može biti ključan u šampionskoj trci, u kojoj "Modri" prednjače, a "Bili" zaostaju pet bodova za liderom i šampionom.

Otud je i ambijent na tribinama spektakularan, stadion je krcat, a najvatrenije pristalice Hajduka su se potrudile da daju svoj doprinos, kako kažu, "najboljom koreografijom na ovim prostorima".

Hajdukovci su pre meča pozvali sve koji dolaze na stadion da se pridržavaju smernica koje će dobiti na tribini i da reaguju u zadatom trentuku kako bi koreografija bila realizovana kako je i planirano.

- Pred nama je najveći hrvatski derbi i jedna od najvećih utakmica ove sezone. Pozivamo sve navijače Hajduka i pripadnike Torcide, koji će biti na severnoj tribini, da obavezno i da uđu najkasnije sat vremena pre početka utakmice i na taj način dprinesu pripremi i izvedbi spektakularne koreografije.Koreografije su jedan od identiteta naše grupe, a u samu pripremu je uložen enorman trud, vreme i novac, i zato pozivamo sve da pažljivo i smireno slušaju upute sa štange. Pustite istok i zapad da odrade pesme sa razglasa stadiona, budite strpljivi, dignimo najbolju koreografiju na ovim prostorima i predstavimo grupu i klub u najboljem svetlu! - poručili su Torcidaši.

Video: Gori Split: Torcida slavi 70 godina postojanja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Z V E Z D A

    12. mart 2022 | 18:35

    H E G E M O N I J A ! Delije su imale sigurno 20 boljih koreografija

  • Дража

    12. mart 2022 | 18:33

    Важи! 🙈 ДЕЛИЈЕ СЕВЕР #1! Бар 20 бољих кореографија од ове!

  • Pedja

    12. mart 2022 | 18:36

    Pa sta smo videli? Veliko nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA