≫ 

Jovanovićeva izraelska bajka se nastavlja, novi gol Srbina, Krstajić može do titule

Kakva forma ovog momka

  • 0
đorđe jovanović Foto: youtube/Maccabi Tel Aviv

Fudbaleri Makabija iz Tel-Aviva porazili su ekipu Hapoel Hadere rezultatom 2:0 u 26. kolu izraelskog šampiona i, pogađate, opet je Đorđe Jovanović bio među najzaslužnijima za takav ishod.

Bivši napadač Partizana i Čukaričkog je bio strelac prvog i asistent kod drugog gola gostiju i razgalio čak 7.000 navijača gostujuće ekipe koji su doputovali kao podrška ekipi Mladena Krstajića.

Jovanoviću je ovo bio šesti gol na šest utakmica od dolaska iz tabora superligaša sa Banovog Brda, igra kao preporođen u žutom dresu slavnog imena, a sjajan posao radi i Krastajić koji je upisao već sedmu uzastopnu pobedu.

Makabi je drugi na tabeli izraelskog šampionata, ima tri boda manje i meč više od imenjaka iz Haife, pred start plej-ofa u koji ulaze šest prvoplasiranih klubova.

Deluje da Makabi u najznačajniji period sezone ulazi u najboljoj formi.

Đorđević je matirao golmana u 33. minutu, bio je u pravo vreme i na pravom mestu posle odbitka od golmana domaćeg tima, a nedugo potom servirao je Hrvatu Stipi Perici gol-šansu koju je ovaj uspeo da realizuje.

Do kraja poluvremena mogao se Jovanović proslaviti, našao se u još jednoj izglednoj prilici, ali nije bio najprecizniji i pogodio je prečku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA