Jovetić ostao bez trenera u Herti, Hrvat povratnik glavni kandidat za naslednika

Ništa čudno s obzirom na to da Herta ne zna za pobedu u 2022. godini

  • 2
Niko Kovač Foto: Marko Jovanović

Ekipa Herte iz Berlina otpustila je dosadašnjeg trenera Tajfuna Korkuta, zbog veoma lošeg starta 2022. godine. Herta pod njegovom komandom nije pobednila ni na jednom od devet mečeva. Kao potencijalna zamena se pominjeNiko Kovač, koji je već radio u Bundesligi.

Korkut je preuzeo ekipu Herte u novembru 2021. godine, a otkaz mu je usledio posle petog uzastopnog poraza na klupi.

Iz berlinskog kluba su naveli da će se trener znati u narednom periodu, dok se već može naslutiti i najozbiljniji kandidat, a to je Niko Kovač, navodi portal "Fussbal transfers".

Kovač je već vodio dva kluba u Bundesligi i to Ajntraht iz Frankfurta i Bajern iz Minhena, dok je u poslednjem mandatu bio šef stručnog štaba u Monaku.

Herti takođe i gori pod nogama jer se trenutno nalaze na 17. mestu u Bundesligi, na poziciji koja će ih odvesti u Cvajtu ukoliko se ne poprave u narednih osam kola, koliko je ostalo do kraja sezone.

Video: Grujić: I dalje čekam rezultate na korona virus

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rešeno

    13. mart 2022 | 21:34

    Herta je dobila Feliksa Magata kao novog trenera.

  • DZG Rudeš

    26. mart 2022 | 13:27

    Kovač je "Rammstein". Ima Hertaši da krv pišaju na treninzima. On ne zna drukčije, jbg, rođen je u Njemačkoj, nije "tipični Balkanac", on ide, ono, "zajebi ti taj tvoj 'urođeni' talent, ajmo sad 'SAS Selection', trči mi 'river deep, mountain high'. Francuzi (Monaco) ga "nisu kužili". A pogotovu Hrvati kad ih je vodio na SP u Brazilu. "Niko, daj oladi malo, jebla te ova švapsko-spartanska iznemaganja...". Ovaj ni da čuje. Ajnc, cvaj, policaj, Draj, fir, brigadir. Šuker se smijao, "Izabrali ste ga, eto vam, ima bubreg da vam vadi. Ćiro je 'čuvar plaže u zimskom periodu' prema ovom." Svi su bili "šokirani", kao, "ovo je protuprirodno", osim Ivice Olića. On nije "jebo" nikoga. Ni "šefa" ni onog nesrećnika ispred sebe, ko god to bio. On je i non-stop trčao, trebalo-netrebalo, gazio, čak i davao golove . Pluća ko nuklearka. "Šefe, ka'će produžeci, jedva čekam"...Lud ko sumpor. Ako Hertha ima "bar 8 Olića", onda može nekako. Kovač "ne priznaje" ništa manje od tog...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA