Deki Stanković "sija" posle velike pobede: "Težak teren, trebalo nam je vremena, ali bitno da smo pobedili"

Veoma velika pobede Crvene zvezde protiv Metalca u Gornjem Milanovcu

  • 21
Dejan Stanković Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde su slavili protiv Metalca sa 2:1, te su tako uspeli da se izjednače s Partizanom na prvom mestu Superlige. Istina, nisu crveno-beli uspeli da obiđu najvećeg rivala, ali su olakšali sebi posao u nastavku takmičenja.

Meč u Gornjem Milanovcu je bio poput klackalice, Zvezda je gubila sa 1:0, potom je uspela da izjednači do kraja prvog poluvremena, a potom u nastavku i da preokrene rezultat golom Milana Pavkova.

Posle meča, Dejan Stanković je bio vidno zadovoljan samim preokretom, ali i činjenicom da je uspeo da se izjednači s Partizanom na prvom mestu.

- Ne verujem da će biti ništa lakše u nastavku šampionata. Težak teren, motivisan protivnik, oni se ipak bore za opstanak. Odigrali su tešku, čvrstu utakmicu i svaka čast Metalcu na tome. Dali smo sve od sebe i uspeli smo da okrenemo utakmicu. Nismo odustali nijednog trenutka, iako nam je trebalo nekih 10-ak minuta da se stabilizujemo, prihvatili smo zahtev, adaptirali smo se na teren... Imali smo jednu ili dve šanse, ali ih nismo iskoristili. Momci su ipak uspeli da okrenu i uspeli smo da uzmemo tri boda koja su važna za nastavak sezone - rekao je Stanković.

Njegov kolega na drugoj strani, Milija Žižić, nije bio baš rečit, ali je čestitao i Crvenoj zvezdi, ali i svojim igračima na neverovatnoj borbi, rekavši da je presudan bio gol u 45. minutu koji je primljen od strane Ohija.

- Ja sam u ovom trenutku pod utiskom rezultata, koji je po nas negativna. Čestitam Crvenoj zvezdi, ali pre svega čestitam mojim momcima na kvalitetnoj utakmici. Ono za čime ja žalim jeste gol koji smo primili u 45. minutu i koji je promenio dalji tok utakmice - zaključio je Žižić.

Zvezdu nova utakmica očekuje već za tri dana, kada će odigrati revanš utakmicu protiv Glazgov Rendžersa, dok će Metalac na svoj meč čekati sve do 20. marta, kada će igrati protiv Mladosti u Lučanima

Video: Zvezda vodi u Milanovcu: Pavkov postiže gol za 2:1 posle sjajne asistencije Ivanića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA