Benzema još jednom pokazao klasu, Real lako do tri boda na Majorci

Luka Jović ni na klupi

  • 0
Karim Benzema Foto: Tanjug / AP

"Kralj" ponovo gazi sve pred sobom. Nakon malo slabijih rezultata krajem januara i početkom februara, Real Madrid je vezao pet pobeda, a poslednja je ostvarena na gostovanju Majorci rezultatom 3:0 u okviru 28. kola La Lige.

Golova nije bilo sve do 55. minuta, kada je Fede Valverde oduzeo loptu jednom igraču domaćih u opasnoj zoni, prosledio je do Karima Benzeme, a Francuz je uposlio Vinisijusa koji je majstorskim šutom kroz noge Rika načeo mrežu Majorke.

Prednost Real Madrida duplirao je Karim Benzema golom sa bele tačke u 76. minutu. Penal je iznudio Vinisijus i tako se odužio najboljem strelcu madridskog kluba za asistenciju kod prvog gola.

Treći gol je ponovo bio delo Benzeme, koji je fantastično iskoristio centaršut Marsela i trzajem glave pogodio "malu mrežu" Rikovog gola.

Real je ovom pobedom iskoristio novi, drugi uzastopni, kiks Sevilje i odvojio se na 10 bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA