≫ 

Bio je srećan Zvezdi i Srbiji: Jedan od najpoznatijih sudija sudi Partizanu u Holandiji

Crno-bele čeka vraški težak posao u revašu sa Fejeordom

  • 10
Entoni Tejlor Foto: MN Press

Jedan od najboljih, ali i najkontroverznijih engleskih sudija - Entoni Tejlor deliće pravdu u revanš meču osmine finala Lige konferencija između Fejenorda i Partizana (prvi meč 5:2), koji se igra u četvrtak od 21.00 (Arena sport Premijum 1, RTS). Njemu će u predstojećem duelu pomagati sunarodnici Gari Besvik i Adam Nun.

Tejlor inače već ima iskustva sa srpskim klubovima pošto je u avgustu 2019. godine sudio i revanš meč plej-ofa Lige šampiona između Crvene zvezde i Jang Bojsa i ostao timu sa stadiona "Rajko Mitić" u najlepšem sećanju, jer su tada uspeli da se plasiraju u grupu fazu pomenutog takmičenja.

Takođe, Tejlor je 2020. godine bio glavni arbitar i na meču šestog kola Lige nacija između Srbije i Rusije, koja je "orlovima" bila bitna za opastanak u B diviziji. Bio je i tada Englez taličan, Srbija je deklasirala

rivala sa 5:0, iako je delegiran tek pošto je UEFA iznenada u Beograd poslala njega i njegov tim, a ne sudije iz Poljske kako je prvobitno bilo najavljeno.

U slučaju Partizana i Fejenorda neće biti, čini se, dovoljna ni Tejlorova talija, jer je razlika u klasi odgromna, a i rezultat od prošlog četvrtka (5:2) dozvoljava Holanđanima lagodan položaj i novi spektakl

pred navijačima u Roterdamu.

Ove sezone je delio pravdu na 29 mečeva, pokazao je šest crvenih kartona i svirao je 11 penala. Poslednji put na terenu je bio za vikend, na meču izmešu Arsenala i Lestera.

Video: Stanojević o neuspehu protiv Napretka i potencijalnom gubitku prvog mesta: Fejenord je ostavio trag

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    15. mart 2022 | 12:13

    I Predrag Strajnić da sudi ne bi pomoglo.

  • DDF

    15. mart 2022 | 11:58

    Tri penala da nam dosudi,opet ima da primimo"petardu"...😖😖😖

  • Kožne gaće

    15. mart 2022 | 11:54

    Ako Fejnord bude čuvao prvi tim i nastupi sa rezervnim biće 2:0. Ali ako zaigra prvi...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA