Peđa Mijatović otvoreno: "Kilijan Embape će naredne sezone igrati za Real"

Jedna od najjačih potvrda brojnih spekulacija

  • 0
Spain Soccer Champions League Manu Fernandez

Predrag Mijatović, proslavljeni reprezentativac Jugoslavije i bivši fudbaler, ali i funkcioner Real Madrida, dao je intervju za španski "El Larguero" u kom je obelodanio da će jedan od najboljih fudbalera na svetu Kilijan Embape od naredne sezone biti deo Real Madrida.

Embape je odigrao odličan dvomeč protiv madridskog kluba u kom je njegov sadašnji klub PSŽ poražen nakon ukupnog vođstva od 2:0. Pravio je ogromne probleme madridskom timu i u prvom i u drugom meču, postigao je dva gola koja su priznata i još dva koja su poništena zbog malih ofsajd pozicija.

Kako je od ranije poznato, Kilijanov idol je Kristijano Ronaldo i on nikada nije krio da mu je jedna od želja u karijeri da obuče beli dres. Kako mu ugovor sa Parižanima ističe na leto 2022. godine, prepreke gotovo da nema da ispuni svoju želju, a prema saznanjima Mijatovića taj posao je praktično gotov.

- On će naredne sezone igrati u Realu. Naravno, u fudbalu ništa nije 100 odsto dok se sve ne završi, ali izvori koje imam, a koji su veoma dobri, govore da je posao završen.

Uz to Mijatović je dodao da u ovom trenutku Real ima najbolji napadački duo na svetu sa Benzemom i Vinisijusom, a da će naredne sezone sa Mbapeom imati najbolji ofanzivni trio.

Video: Susret najvećih: Kristijano Ronaldo i Tom Brejdi oči i oči

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA