≫ 

Ronaldu preti kazna UEFA zbog jednog poteza koji je bio upućen ka sudiji

Portugalac je signalizirao da je Slovenac ćorav

  • 4
Kristiano Ronaldo Cristiano Foto: Tanjug/AP

Napadač Mančester junajteda Kristijano Ronaldo mogao bi da bude kažnjen od strane UEFA zbog poteza koji je izveo na meču protiv Atletika iz Madrida u utorak veče!

Junajted je poražen kod kuće rezultatom 1:0 i ispao je iz Lige šampiona, a u redovima domaćeg tima i te kako su besni na slovenačkog sudiju Slavka Vinčića zbog nekoliko spornih odluka.

Upravo posle jedne, kada nije dosudio faul nad Elangom, Atletiko je dao jedini gol u finišu prvog poluvremena. To je i te kako razljutilo Portugalca koji je Vinčiću pokazivao da su mu potrebne naočare i da je ćorav.

Nažalost po Ronalda, kamera je sve snimila i engleski mediji pišu da ne bi bilo iznenađenje ukoliko UEFA kazni napadača Junajteda zbog ovakvog ponašanja.

Ronaldo je, inače, bio inferioran na ovom meču i sem onih makazica u finišu meča, koje su bile lak plen za Oblaka, nije imao nijednu pravu priliku.

Video: Kristijano Ronaldo objavio vreli snimak ispod tuša: Žene se tope dok gledaju njegovo izvajano telo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Duka Srbin Tenja

    16. mart 2022 | 08:28

    Čuj sudije koje kradu, uzimaju pare od krimosa za nameštanje, postali nedodirljivi. Sem toga nije ga udario već samo gestikulirao. Možda je i za sebe rekao da nije video dobro, ali lopovima smeta.

  • CG

    16. mart 2022 | 10:01

    Treba provjerit mozda je i za Putina.😀

  • 🐕‍🦺

    16. mart 2022 | 09:14

    Pravda za penalda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA