≫ 

Luka Jović našao novi klub bivšem saigraču iz Zvezde

Orlandić završio u Republici Srpskoj

  • 6
Petar Orlandić, Luka Jović, FK Crvena zvezda Foto: MN Press

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Petar Orlandić našao je novi klub i igraće do kraja sezone u Prvoj ligi Republike Srpske - za tim Zvijezda 09 iz Bijeljine!

Orlandić je za crveno-bele igrao od 2015. do 2017. godine i na 30 mečeva dao je 14 golova. Na Marakani je činio tandem sa sadašnjim igračem Reala Lukom Jovićem koji mu je i pomogao da dođe u Zvijezdu.

- Kao što znate dolazim iz Podrgorice. Nastupao sam za Hapoel Tel Aviv, Crvenu zvezdu naš najvećiklub na Balkanu,, klubove iz Kine, Portogula, Malte, Slovačke, Grčke… Došao sam u novu sredinu i daću sve od sebe da pomognem saigračima i klubu da ostvarimo cilj, a to je ulazak u Premijer ligu BiH - rekao je Orlandić i dodao:

- Ovim putem želim da se zahvalim mom velikom prijatelju i saigraču iz Crvene zvezde Luki Jovići koji me je pitao da dođem i kao što vidite ovde sam sa velikim zadovoljstvom. Zahvaljujući Luki i predsedniku Stanišiću sad sam član Zvijezde 09 i daću sve od sebe da opravdam poverenje koje sam dobio.

Video: Sofija Milošević balavi za zadnjicom Luke Jovića: Snimila ga s leđa tokom šetnje Beogradom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA