Zvezda napada iz svih oružja: Pavkov u startnih 11, da li je ovo postava za Rendžers?

Stanković potvrdio da će gorostasni napadač krenuti od starta

  • 6
FK Crvena Zvezda - FK Čukarički Foto: Nikola Tomić

Crvena zvezda u četvrtak veče napada Glazgov Rendžers iz svih oružja, iako je trener crveno-belih Dejan Stanković napomenuo da će njegov tim imati dozirani oprez!

Samim tim što je na konferenciju za medije pred meč sa Škotima doveo Milana Pavkova jasno govorio da će gorostasni napadač početi meč u startnih 11, što je i sam Stanković potvrdio.

- Mislim da nijedan trener nije doveo igrača na konferenciju pred evropsku utakmicu koji neće početi istu. Da je nekoga poveo kao da sakrije tim, a da on ne počne... Mislim da je odgovor jasan.

Crveno-beli jure minus od tri gola (3:0 u prvom meču),a  Pavkov bi u tandemu sa Ohijem trebalo da predvodi napad srpskog šampiona. Iza njih bi trebalo da budu Aleksnadar Katai i Mirko Ivanić koji će najviše delovati po boku, dok đavolski težak posao na sredini terena očekuje Gelora Kangu i Sekua Sanoga.

Pozadi bi, uz Milana Borjana na golu, trebalo da budu Kristijan Pićini, Aleksandar Dragović, Strahinja Eraković i Milan Rodić, a nema sumnje da se od bekova Zvezde dosta očekuje. Pre svega da budu krila u napadačkim akcijama, s tim što će sanogo da se spušta na poziciju trećeg štopera.

Video: Dejan Stanković objasnio Škotima šta je to Marakana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA