≫ 

Ne sećamo se da se ovo ikad desilo pred evro meč Zvezde: "Policajci" neće na stadion kad i svi

Bez vizualizacije Marakane dan pred meč

  • 6
glazgov rendžers Foto: Tanjug/Ap

Još spavanje, pa Zvezda pobeđuje Rendžers 4:0, ovakav scenario maštare navijači crveno-belih pred osminu finala Lige Evrope. Nadaju se čudu!

Gosti, sa druge strane, imaju jake adute da ubiju galopirajuću euforiju koja raste kao kvasac kako se bliži početak utakmice. Imaju 3:0 iz prve utakmice, ogromnu prednost koja im može garantovati potpuno miran revanš, ali čudo je Marakana. Krene huk, noge se odseku, uđe neki strah, nadvlada mirnu glavu pa i čak i 3:0 ne bude ubedljivo vođstvo.

Sudeći prema poslednjim informacijama, gosti iz Škotske su pripremili posebnu pripremu pred izlazak na "Marakanu" - neće trenirati dan pred meč, a neće ni izlaziti na teren.

Neće mrdati iz hotela dok za to ne dođe momenat, na dan meča. Tek tada će osetiti šta ih čeka.

Ekspedicija gostiju otkazala je za sredu dolazak na najveći srpski stadion što je inače uobičajena praksa za sve gostujuće ekipe, tačan razlog se ne zna, pa može samo da se nagađa zbog čega su "Policajci" otkazali trening, ili makar izlazak na teren na kojem će sutra vojevati pred 45.000 ljudi.

Gotovo svi dosadašnji evropski rivali Zvezde su dan pre meča ili trenirali ili samo prošetali po terenu, tek da steknu osećaj veličine stadiona i ambijenta, dok su se u taboru škotskog tima očito na drugačiji način pripremili za ono što ih čeka, bez vizuelizacije Marakane dan pre utakmice.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cubaka

    16. mart 2022 | 18:02

    Kad tad ce morati da izidju........

  • 🌴

    16. mart 2022 | 18:29

    Hoce da osete ambijent s neba pa u rebra 😂😂

  • Rm

    16. mart 2022 | 19:31

    Ali mora uvek da se napomene "najveci srpski stadion" hahaha nije najveci nego najdublji !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA