Nervoza u Junajtedu: Rašford na meti ljutih navijača, jednog zvao "da ga pogleda u oči"

Još jedan poraz Mančestera umalo se završio i fizičkim sukobom igrača i navijača

  • 0
markus rašford Foto: twitter/C345Sam

Fudbaleri Mančester junajteda okončali su svoj evropski put za ovu sezonu, Atletiko Madrid je bio preveliki zalogaj za Ronalda i družinu uprkos solidnom rezultatu iz prvog meča u Madridu (1:1). Na "Old Trafordu" nije bilo elana, niti prave ideje da se probije defanzivna postavka gostiju, a nakon meča bilo je nervoze na sve strane, i među igračima i među navijačima domaćeg tima.

Tako je zabeležen i sukob jednog navijača i napadača Junajteda Markusa Rašforda na parkingu ispred stadiona, sreća samo verbalni, ali je moglo svašta da bude da nije bilo obezbeđenja kao tampon zone.

Rašforda je jedan navijač vređao, dobacivao mu iz grupe koja je čekala igrače, pa je došlo do verbalno obračuna koji su sprečiliredari. Rašford je čak pozivao rukom provokatora da se izdvoji iz grupe i da se suoči sa njim, što se nije desilo, ali je zbog te svoje reakcije dobio kritike pa se oglasio na društvenim mrežama.

- Uvek postoje dve strane priče. Nedeljama već trpim uvrede i sinoć više nisam mogao izdržati. I ja sam samo čovek. Razočaran sam što čitam jutros sve o sebi, ali je izvučeno iz konteksta i objavljeno ono što se nije dogodilo. Svi su čekali moju reakciju i imali telefone spremne za snimanje. Trebao sam proći mirno, ali jednostavno se nisam mogao suzdržati. Krenuo sam prema tom čoveku i samo sam mu rekao da dođe i sve to mi kaže u lice. Redar me je zaustavio i vratio. Nisam pokazivao srednji prst kako je objavljeno -  napisao je Rašford.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA