≫ 

Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Renžers

Prenos je na dve televizije

  • 1
Mirko Ivanić, FK Crvena zvezda, FK Rendžers Foto: Greig Bertram/AGBPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Crvena zvezda od 18.45 na Marakani igra protiv Rendžersa revanš meč osmine finala Lige Evrope. Crveno-beli su se iz Glazgova vratili poraženi sa 3:0, pa će u Beogradu, pred krcatom Marakanom pokušati da naprave čudo.

TV prenos je obezbeđen na dve televizije, radiće ga RTS 1, kao i Arena sport premium 1. RTS će se uključiti sa Marakane neposredno pred meč, dok će Arena od 17.30 početi sa studijskim programom i najavom utakmice.

Zvezda će sigurno imati podršku preko 50.000 svojih navijača, a na Marakani će biti i pristalica Rendžersa, koji su noć pre meča imali neprijatnost, jer su napadnuti ispred hotela od strane navijača Zvezde.

Dejan Stanković je na konferenciji pred meč napomenuo da će energija Marakane igrače Zvezde učiniti dva puta jačim, a nakon poslednjeg treninga odlučio je da protiv škotskog tima krene svim silama u napad, pa će tako od prvog minuta zaigrati i Pavkov i Ohi.

Video: Dejan Stanković objasnio Škotima šta je to Marakana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rasomon

    17. mart 2022 | 15:23

    Srecno Zvezdo. Ako nas bar upola bude pratila sreca kao njih tamo, imamo koliko toliko sansu za prolaz, uz paklenu atmosferu na stadionu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA