Zdjelar i Urošević jasni: "Ovaj meč nam služi za nauk"

Crno-beli su ostavili bolji utisak u drugom meču sa Fejenordom

  • 12
Saša Zdjelar Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fejenorda u Roterdamu sa 3:1 i ukupnim rezultatom 8:3, oprostili se od ovogodišnje Lige Konferencija.

Posle meča Saša Zdjelar je bio zadovoljan prikazanom igrom, a posebno ga je iznenadila atposfera u Roterdamu.

- Mislim da je bilo dosta teško. Znali smo da igraju dobro sa loptom. Nismo se obrukali, u Evropi smo napravili puno. Mi idemo dalje. Prelepo je igrati na ovakvoom stadionu pred ovakvom publikom. Navijačim u Roterdamu je uživanje, a mi moramo da težimo da igramo pred ovakvom publikom i na ovakvom terenu. Ova utakmica nam je poslužila da se podignemo iz situacije u kojoj smo, da dignemo samopouzdanjue. Idemo dalje, ponedeljak je za nas najbitniji.

I Slobodan Urošević smatra da je dvomeč sa Fejenordom za njegov tim veliko iskustvo.

- Znali smo šta nas čeka, videli smo u prvoj utakmici da neće biti lako. Oni igraju brzo, dosta ulaze u 16 metara. Ova utakmica nam služi za nauk, da se popravimo u sledećim utakmicama. Ovde nam se završava evropski deo, i sada se okrećemo prvenstvu. Znali smo da ne smemo da gubimo lopte, imaju strašne individualce i mogu da kazne svaku našu grešku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BHM

    17. mart 2022 | 23:26

    Bravo!Kad su igraci i trener zadovoljni sa porazom od 3:1 i kod kuće 5:2 svaka dalja analiza je izlišna.

  • Др

    18. mart 2022 | 06:27

    Какав наук? Када је неко неталентован, никада неће научити!

  • 18. mart 2022 | 07:54

    Ћути јадо! Што Перо као Перица не научи, као Перо сигурно неће!Ваш воз је отишао, без повратка! Вас је неко давно слагао да сте фудбалери.Дом стараца! Лола, Обрад, Миљко, Јоја, Маркец, Милетић, и “звезда, бомба прелазног рока “Фејса!Копачке о клин, сад је за вас касно за учење!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA