≫ 

Stanojević zadovoljan i pored poraza: Raduje me kako su momci odigrali ovaj meč protiv Fejenorda

Trener crno-belih analizirao je meč u Roterdamu

  • 22
Aleksandar Stanojević, FK Partizan Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana poraženi su od Fejenorda u Roterdamu sa 3:1 i ukupnim rezultatom 8:3, oprostili se od ovogodišnje Lige konferencija. 

Posle meča trener crno-belih Aleksandar Stanojević je istakao da je njegov tim odigrao dobro.

- Sigurno je da smo bili konkurentniji nego u prvom meču. Imali smo za 2:2 situaciju. Posle toga smo primali golove u zaustavnim minutima poluvremena i mogu da budem zadoovljan - istakao je Stanojević i dodao:

- Mi smo hteli da igramo i da pokušamo da odigramo nerešeno, držao sam što duže ekipu. Imali smo situaciju za 2:2, neki mlađi igrači su ušli, i jednostavno smo primli gol u poslednjim sekundama. Momci su pokazali da mogu da pariraju koliko - toliko. Raduje me način na koji su momci odigrali ovu utakmicu.

Stanojević je potom detaljnije analizirao meč.

- Fejenord je bio bolji u dve utakmice od nas, pokazali su to na terenu. Danas smo bili konkurentniji i za nijansu bolji nego u prvoj utakmici. Imali smo situaciju za izjednačenje, tražili smo makar taj nerešen ishod, međutim, ušli su mlađi igrači koji nisu mogli da isprate završnicu. Čestitam mojim momcima, dali su sve od sebe, bili su danas dostojni dresa koji nose. Idemo dalje, bila je ovo lepa epizoda u Evropi za sve nas.

I Lazar Marković je saglasan da su crno-beli ove sezone napravili dobar rezultat u Evropi.

- Mislim da smo u prvoj utakmici propustili da napravimo neki bolji rezultat, ovde smo došli da se borimo za ovaj grb. Ponosni smo što smo u Partizanu i što smo dovde stigli, prva utakmica u Beogradu je odlučila dalji tok. Čestitam Fejenordu sve najbolje i želim im sve najbolje naravno.

- Sigurno da je bilo takmičarskije, bili smo bliži i konkurentniji. Tako da... Naravno, završili smo misiju, imali smo 16-a utakmica u Evropi, tako da... Sad se okrećemo prvenstvu i svu energiju okrećemo ka tome.

Da li ste zadovoljni kako se Partizan suprotstavio Fejenordu. Partizan je odigrao 16 utakmica, sedam pobeda, protiv svakoga po gol, da li biste nešto promenili u odnosu na prvu utakmicu u Beogradu i kako ste zadovoljni kampanjom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    17. mart 2022 | 23:19

    Verovatno je gledao.neku drugu utakmicu ...Čuj, izuzetno zadovoljan !!

  • Dragan

    17. mart 2022 | 23:16

    sta te raduje nesrecnice jedan

  • 033

    17. mart 2022 | 23:32

    Je li ovom liku dobro? Izgubi titulu, primi 8 komada u dve utakmice i on zadovoljan!!? Za ne poverovati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA