≫ 

"Šteta za Zvezdu, bila je hrabra": Piksi u superlativu o crveno-belima posle Rendžersa

Selektor Srbije pohvalio igru srpskog prvaka

  • 4

Peta Zvezdina zvezda - o Zvezdi.

Piksi je danas, prilikom obraćanja medijima pred prijatelsjke mečeve sa Mađarskom i Danskom, iskoristio priliku da pohvali rezultat i pre svega igru crveno-belih u dvomeču sa Glazgov Rendžrsom.

I njegov se utidak uklopio u aklamaciju - prošao je srećniji tim.

- Velika šteta za konačan epilog. Po meni, prošao je srećniji tim. Čestitam Dekiju i igračima Zvezde na hrabroj igri, nisu zaslužili da ispadnu. Ali to je fudbal. Prva utakmica je na kraju odlučila. Nezasluženo visok poraz Zvezde. Kada čovek koji nije gledao utakmicu vidi rezultat 3:0, onda pomisli da su ih razbili. Moje skromno fudbalsko mišljenje je da je sinoćnja utakmica bila prava. Ide nam fudbal u dobrom pravcu. Promašene šanse te koštaju, moglo je da bude 2:0 do poluvremena, pa da se sve otvori do kraja. Ja sam zaista prezadovoljan kako je Zvezda odigrala. Pirova pobeda na kraju ali je potpuno zaslužena i opet je pobeda. To je dobro za srpski fudbal, imamo čime da se ponosimo - rekao je Piksi.

OVDE možete pogledati i šta je još selektor Srbije rekao u razgovoru sa medijima, o spisku, o potencijalnim akdidatima, o aktuelnom timu, planovima, atmosferi...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA