Zdjelar poslao jasnu poruku: "Trebalo bi da težimo holandskim standardima, vraćamo se u realnost"

Jedan od kapitena crno-belih zadovoljan izdanjem svog tima u Roterdamu

  • 7
Saša Zdjelar Foto: Marko Jovanović

Fudbaleri Partizana lako su eliminisani iz osmine finala Lige konferencija od ekipe Fejenorda, a Saša Zdjelar ističe da sada pred njegovim timom predstoji ono najvažnije - borba za titulu prvaka države.

Vezista crno-belih smatra da je njegova ekipa odigrala mnogo bolji meč u Roterdamu, nego što je to bio slučaj na domaćem terenu, i da se u Holandiji nisu obrukali.

- Partizan je danas bio puno bolji nego u Beogradu. Nekako smo u Beogradu primali jeftine golove, ali ova utakmica nam je poslužila da se odmerimo, da uradimo jedan dobar test pred ponedeljak koji nam je veoma važan i mislim da se danas Partizan nije obrukao. Mislim da je Partizan danas bio dosta ćvršći, da je igrao dobar fudbal tokom cele utakmice, dobro se borio sa jednom izuzetnom ekipom i na kraju je primio taj treći gol, prema mom mišljenju, nezasluženo. Ali, u ovom momentu nije ni važno. Idemo dalje i ponedeljak je za nas najbitniji.

Kako kaže Zdjelar, Partizan se sada vraća u svoju realnost i na superligaške stadione nakon spektakla na "De Kajpu".

- Posle ovakvog stadiona i ovakvog ambijenta moramo da se vratimo u našu realnost, našu ligu, na naše terene i sve ono što nas čeka u našoj ligi. Sigurno da nije lako, ali imamo četiri dana odmora, stići ćemo kasno. Kada igraš u Evropi moraš da se navikneš, adaptiraš na sve, da igraš na svaka tri dana, tako da mi moramo u ponedeljak da izađemo najjači mogući.

Za organizaciju utakmice Zdjelar ima samo reči hvale, a ističe i da bi trebalo da se Srbija ugleda na holandske standarde i da teži takvom kvalitetu fudbala.

- Vidi se koji je nivo fudbala, kakva je organizacija, teren, stadion. Trebalo bi da mi, kao država, težimo tome da punimo stadione, da imamo ovakav teren i da ljudi uživaju u fudbalu kao što su njihovi navijači danas uživali ovde. Zahvalio bih se našim navijačima koji su došli u velikom broju da nas podrže i zaista im hvala na tome!

Video: Fudbaleri Partizana krenuli na revanš s Fejnorddom: Bez obzira na rezultat imamo dužnost prema klubu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • hrv8je bunkerašević

    18. mart 2022 | 17:05

    Tko je ovaj ?

  • Blaki

    18. mart 2022 | 17:21

    Kako igrate teško da možete da sakupite 500 ljudi, a da nije rodbina i prijatelji.

  • Istina

    18. mart 2022 | 17:35

    Realnost je da 5-7 igraca nemaju kvalitet za EVROPU !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA