≫ 

Glavobolje za Liverpul i Klopa: Povredio se jedan od najboljih desnih bekova na svetu

Ovo bi mogao da bude ogroman peh za ekipu sa Enfild Rouda

  • 0
Liverpool, Tottenham Foto: Tanjug/AP

Liverpul je nastavio svoju trku za Mančester sitijem u Premijer ligi, pobedom protiv Arsenala su se "Građanima" približili na samo poen zaostatka, ali su u tom meču ostali bez desnog beka i jednog od najboljih igrača ekipe - Trenta Aleksandra Arnolda.

Reprezentativni desni bek će zbog povrede propustiti i mečeve Engleske sa Švajcarskom i Obalom Slonovače, dok je Klop istakao da ga očekuje duža pauza, jer je povredio tetivu.

- Trent je van ekipe zbog tetive, zbog toga neće igrati za Englesku, i ovo nisu nimalo dobre vesti - istakao je nemački stručnjak.

Ipak, Liverpul u svom rosteru ima Džejmsa Milnera i Džoa Gomeza, koji bi mogli da odmene Arnolda.

- Biće teško zameniti Trenta, ali nije nemoguće. Ne znam igrača koji igra kao on, ali imamo Milnera i Gomeza, pa možda ćemo i promeniti sistem, imamo nekoliko opcija. Milner je već u prošlosti uskakao kao zamena i bio je dobar, a ako ne, ubacićemo nekog mladog igrača - rekao je Klop.

Podsetimo, Liverpul je nešto ranije dobio i svog rivala u 1/4 finalu Lige šampiona, pa će "Redsi" protiv Benfike tražili prolaz među četiri najbolje u Evropi.

Video: Klopov dvojnik napravio haos: Pevao s navijačima Engleske pred meč s Nemcima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA