≫ 

Lids režirao totalni preokret! Vulvsi vodili 2:0, Paunovi slavili golom u sudijskoj nadoknadi

Još jednom je prednost od 2:0 bila opasna

  • 1
FK Lids Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Lidsa režirali su neverovatan preokret protiv Vulverhemptona, pošto su gubili sa 2:0 na poluvremenu, a onda postigli 3 gola za 45 minuta i upisali vredne bodove u meču 30. kola Premijerlige. 

Vulvsi su poveli u golom Đonija na asistenciju Trinkaa u 26. minutu. To je bio gol na jubilarnom 100. nastupu španskog fudbalera.

Trinkao je nakon asistencije upisao i gol, i to u 11. minutu nadoknade vremena prvog poluvremena. Prvi deo igre produžen je za osam minuta, ali se i u njemu nije igralo par minuta zbog povrede Mateuša Kliha.

Delovalo je da Vulvsi imaju sve u svojim rukama, ali je Raul Himenez u 53. minutu zakomplikovao život svojoj ekipi. Dobio je Meksikanac drugi žuti karton i morao je na tuširanje pre kraja meča.

To su gosti znali da iskoriste i da već u 63. minutu preko Džeka Herisona smanjili rezultat, a samo tri minuta kasnije preko Rodriga i poravnali na 2:2.

Za totalni preokret pobrinuo se Ajling koji je 91. minutu postigao novi gol za svoj tim za pobedu i vredne bodove protiv rivala koji se bori za plasman u evropska takmičenja.

Ovom pobedom Lids je obezbedio 29 poena i sada je na 16 mestu Premijerlige, dok je Volverhempton na 8 mestu sa 46.

Video: Piksi odredio spisak igrača za prijateljske mečeve Srbije u martu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA