Pravi klub sa pravim stavom: "Idiot, idiot, idiot, naš navijač je idiot"

Bohum osudio svog navijača zbog toga što je pogodio sudiju

  • 1
fudbaleri bohuma Foto: twitter/ESPNFC

Utakmica 27. kola Bundeslige između Bohuma i Borusije Menhengladbah prekinuta je u 61. minutu posle incidenta kada je navijač domaćeg tima tvrdim predmetom u glavu pogodio pomoćnog sudiju. Posle nekoliko minuta, nakon konsultacija i preispitivanja situacije, glavni arbitar je povukao igrače sa terena i prepustio da o epilogu odluče više instance.

U momentu prekida gosti su vodili 2:0.

Trenutak u kojem je pogođen sudija je "uhvaćen" kamerom, vidi se kako se zateturao i pao, nakon čega je signalizirao glavnom sudiji Benjaminu Kortusu da je pogođen.

Nije pomogla intervencija igrača domaćeg tima da utiču na publiku da se primiri, šteta je već učinjena, a sudija Kortus je prekinuo meč.

Ovakav razvoj situacije je poprilično razbesneo sve u taboru domaćeg kluba pa je otud stigla i poruka za izgrednika, vrlo direktna, i zaslužena.

- Neki idiot je bacio nešto na teren i pogodio pomoćnog sudiju. Utakmica je prekinuta. Neverovatno glupo i neodgovorno ponašanje kakvom nema mesta na stadionu! Idiot, idiot, idiot. Nadamo se da je pomoćni sudija dobro - piše u objavi Bohuma tokom prenosa uživo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • miro

    19. mart 2022 | 11:15

    Kad bi tako i kod nas klubovi poceli od svojih huligana da ih osudjuju bila bi puno bolja situacija na stadionima i mogli bi ono sto placaju kazne UEFI da uloze za razne projekte navijaca..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA