Srbin vezao ruke Interu: Milenković i Fiorentina ukrali pola plena, raduje se drugi deo Milana!

Crno-plavi u sve većem problemu

  • 0
Inter ponovo u problemu, daje Milanu da uhvati zalet ka tituli Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri Intera ponovo nisu uspeli da dođu do sva tri boda i mogli bi vrlo lako da u 30. kolu Serije A izgube korak u borbi za titulu. Kobna po pretendenta na trofej bila je Fiorentina koja je kratko vodila, ali na kraju remizirila u Milanu 1:1.

Nikola Milenković, štoper srpske reprezentacije, odigrao je dobar meč, borio se i zaradio žuti karton, ali zajedno sa svojim kolektivom izvukao bod na Đuzepe Meaci.

Vodeći pogodak za Violu postigao je Toreira koji je u 50. minutu sačekao razvoj događaja na desnoj strani, namestio se na nekih sedam metara i iz prve pas Gonzaleza prosledio u mrežu.

Samo pet minuta je trajala prednost gostiju, jer je Damfris ispratio situaciju i ubacio se na drugu stranu, te glavom pogodio za 1:1 nakon centaršuta Perišića.

Nije to bilo mnogo za utehu Interu koji sada ima isto utakmica kao i vodeći Milan, ali gradski rival ima i tri boda više i priliku da izvrši psihički pritisak na rivale ukoliko slavi protiv Kaljarija.

Video: ŠTA JE NA PROGRAMU TV ARENA SPORT: Pregledavanje za subotu, 19. mart 2022. godine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA