≫ 

Najbolji igrač Vojvodine odlazi iz Novog Sada: Čović ide u Kinu

Sve je to potvrdio novi trener "Lala"

  • 2
nemanja čović Foto: Arena sport

Vojvodina je pretrpela poraz od Čukaričkog u 28. kolu Superlige Srbije, Brđani su bili bolji sa 2:1, iako su na poluvremenu imali zaostatak od 1:0.  Treba reći i da su Novosađani bili oslabljeni u ovom meču, pošto je njihov najbolji igrač Nemanja Čović bio izvan sastav.

Nedavno je Vojvodina dovela novog trenera posle otkaza Slavoljuba Đorđevića, na klupu je seo Dragan Radojičić koji je trenirao Novi Pazar pre crveno-belih iz Novog Sada, ali očigledno ni on nije uspeo da "upali" mašineriju sa Karađorđa i pretrpeo je poraz na svom debiju.

Ne sme mu se zameriti, nije mogao da računa na nekoliko prvotimaca, a posle meča je i objasnio zašto u timu nije bilo najboljeg igrača tima, Nemanje Čovića.

- Mislim da smo večeras zaslužili barem nerešen rezultat, uz dužno poštovanje prema ekipi Čukaričkog. Presudio je na kraju njihov kvalitet, ali ostaje žal za dobrim prilikama koje nismo realizovali. Jednostavno nismo imali sreće, nismo uspeli da postignemo gol sa pola metra... Veliki problem je bio i to što nismo mogli da računamo na nekoliko igrača. Jako je teško kad vam par sati pred utakmicu jave da se Simić razboleo.

- Takođe nismo mogli da računamo ni na Čovića. Nisam hteo da sa njim rizikujem jer završava transfer u Kinu, a meni je važna njegova egzistencija i egzistencija njegove porodice. Pored toga tri igrača bila su suspendovana zbog žutih kartona. Mnogo je teško kad tako krene da se niže maler za malerom... - rekao je Dragan Radojičić posle poraza.

Podsetimo, Nemanja Čović je u svojoj dosadašnjoj karijeri nastupao za mnogobrojne klubove, od kojih je najzvučnija ekiap Parme, dok je igrao još i za Proleter, Minsk, Lamiju, Donji Srem...

Standings provided by SofaScore LiveScore

Video: Promašio penal, ponovili ga - i opet promašio: Blamaža kapitena Vojvodine sa bele tačke

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sever

    20. mart 2022 | 08:12

    Covo sve najbolje.... A sto se tice rezultata ekipe mogu i Murinja da dovedu nista se nece promeniti....

  • VALJAK

    20. mart 2022 | 10:14

    JEDAN OD RETKIH KO ZNA FUDBAL .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA