Klinci Partizana slavili protiv Zvezde u večitom derbiju: Došlov "lepoticom" srušio crveno-bele

Crno-beli su na uspešan način uspeli da sačuvaju svoj teren i dođu do pobede

  • 1

Prethodnih nekoliko dana i nedelja je bilo previše burno u srpskom fudbalu, ali i sportu generalno. Pregršt "Večitih derbija", što u fudbalu, tako i u ragbiju, ali i košarci. Kada se sve umirilo na red su došli i mlađi kadeti (deca rođena 2006. godine) koji su takođe odigrali svoj "Večiti derbi", a pobedu je odnela ekipa Partizana sa 1:0, golom Dušana Došlova.

Ekipa Bojana Zavišića je ovom pobedom sačuvala korak za vodećim Čukaričkim, ali se takođe približila i Zvezdi, koja se nalazi na drugom mestu, na samo dva boda zaostatka.

Jedini pogodak na meču je "pao" u 12. minutu utakmice, Došlov je dobio loptu na desnoj strani, oslobodio se jednog čuvara, napravio je sebi dovoljno mesta i levom nogom je poslao loptu u drugi ugao i samo je naterao golmana Zvezde da svojom paradom dodatno ulepša gol.

Kako je izgledao gol možete pogledati u video klipu na početku teksta.

Klinci Zvezde, koje sa klupe predvodi Uroš Urošević se trenutno nalaze na drugom mestu sa 46 bodova i imaju impozantnu gol razliku od +85, prvi na tabeli je Čukarički koji ima svih 15 pobeda i gol razliku +76, ali ništa lošiji nije ni Bojan Zavišić sa svojim Partizanom, pošto su trenutno trećeplasirani sa 44 boda i gol razlikom od +58.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA