≫ 

Sve čari Superlige u jednoj utakmici: Šest golova, dva u nadoknadi i rađanje zvezde!

Uzbuđenja je bilo na pretek u trileru Mladosti i Metalca

  • 0
đorđe gordić Foto: Arenasport

Utakmicu za pamćenje, hičkokovski režiran triler, odigrali su u nedelju u okviru 28. kola Mladost iz Lučana i Metalac iz Gornjeg Milanovca, i završena je onako kako to vole da vide ljubitelji fudbala - rezultatom 3:3.

Meč je obilovao uzbuđenjima, takmičarskom tenzijom i golovima kao što i sam rezultat govori, a ono najbolje i najuzbudljivije, ono zbog čega se ide na stadione, glavni akteri su ostavili za kraj, tačnije za posle kraja: dva gola viđena su u nadoknadi vremena, za pečat na ovu zaista fenomenalnu predstavu odigranoj po, najblaže rečeno, ne baš najkvalitetnijem terenu.

U poslednji minut meča ušlo se sa već dovoljno uzbudljivih 2:2, i delovalo je da je to sve što su danas imali da ponude igrači oba tima, ali je Mladost želela više. A kad je tako, desi se baš ono što se poželi, čemu se teži, u ovom slučaju desio se novi gol za domaće - i to u režiji "vunderkinda" Lučana i slobodno možemo reći i srpskog fudbala, 18-godišnjeg Đorđa Gordića.

On je danas bio dvostruki strelac, pogodio je prvo u 36, i u triler završnici u 92. minutu, na oduševljenje domaćih, koji su tada bili ubeđeni da im pobeda ne može izmaći.

Gordić je bio van sebe od sreće. Tri boda su bila "na vidiku", a on junak...

Ipak, usledio je šokantan epilog meča po domaće nedugo posle toga, u bukvalno poslednjim sekundama utakmice. Gosti su u 94. minutu imali slobodan udarac, savršeno je izveden "prekid", pravo u srce kaznenog prostora gde je Milićević bio najbolji, najsnalažljiviji i najprisebniji - i glavom smestio loptu u mrežu. Za ekstazu gostujućih fudbalera.

Kakav meč - strašan meč u Lučanima!

U isto vreme, vrednu pobedu u gostima upisao je Novi Pazar u Subotici rezultatom 2:1, a golove i najzanimljivije trenutke sa tog meča možete pogledati u nastavku.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA