Vlahović ostaje bez važnog saigrača: Paulo Dibala odlazi iz Juventusa

Nezadovoljan je ponudom kluba za produžetak saradnje

  • 3
Paulo Dibala, Dušan Vlahović Foto: Tanjug / AP

Sve je delovalo idilično u Torinu na meču Juventusa i Salernitane. Paulo Dibala i Dušan Vlahović su pokazali da mogu da budu odličan tandem, srpski fudbaler je asistirao Argentincu za prvi gol, ali danas najnovije vesti kažu da taj tandem nećemo još dugo gledati u crno-belom dresu. Samo do kraja sezone.

Dibali na kraju tekuće sezone ističe ugovor sa torinskim velikanom, a pregovori su se konstantno odlagali sve do danas.

Susreli su se Dibalin agent i Juventus, a nakon ponude "stare dame" odlučeno je da će Argentinac potražiti novu sredinu.

Tokom oktobra 2021. godine Juve i Dibala su napravili verbalni dogovor, Argentinac je pristao na osam miliona neto plate plus dva miliona kroz eventualne bonuse, ali je Juventus danas promenio te uslove i Dibala ih je odbio.

Tako će Paulo Dibala 30. juna postati slobodan u potrazi za novim angažmanom, a i Juventus će krenuti u potragu, ali za novom desetkom.

Dibala je u Juve stigao 2015. godine iz Palerma, a u dresu torinskog kluba u Seriji A postigao je 80 golova uz 39 asistencija.

Video: Megan Foks sa Apenina: Italijansku misicu povezivali sa Dušanom Vlahovićem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA