Najlepša žena sveta otkrila za koga navija, klub joj igra drugu ligu

Poljakinja svim srcem uz LKS Lođ

  • 1
Karolina Bjelavska Printskrin: Instagram/karolinabielawska

Poljska manakenka Karolina Bjelavska nedavno je postala najlepša žena sveta, a u razgovoru za domaće medije otktila je koji fudbalski klub joj je najbliži srcu!

Bjelavska je priznala da navija za LKS Lođ, tim iz njenog rodnog grada koji je trenutno na sredini tabele druge lige. Međutim, u svojoj istoriji imaju dve titule - 1958. i 1998.

- Znali smo ovo odavno, a sada zna i celi svet. Čestitke Karolini na tituli najlepše žene sveta - poručili su iz ovog kluba, uz napomenu da je njen otac Lukas svojevremeno bio predsednik LKS-a.

Karolina trenutno radi kao model i pohađa master studije iz menadžementa, a želja joj je da doktorira. Nada se da će jednog dana raditi kao motivacioni govornik.

- Kada sam čula svoje ime bila sam šokirana, još uvek ne mogu da verujem. Čast mi je da nosim krunu Mis sveta i jedva čekam da počnem da radim. Pamtiću ovo kao neverovatno poglavlje u Portoriku sve do kraja života - rekla je Karolina nakon što je dobila titulu najlepše žene sveta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DZG Rudeš

    26. mart 2022 | 12:47

    Čestitke, Karolina ❤! Eto, dosad sam navijao za tvoj mrski Šljonsk, al odsada ću za Lođ! Czeszcz!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA