≫ 

Gumenim čamcem na Romanovu jahtu: Luda akcija ukrajinskih protestanata

Zanimljiv prizor iz turskih voda

  • 3

Ruski oligarh Roman Abramović danima je u "begu" od nadzora zemalja koje su Rusiji uvele sankcije, traži mirnu luku za svoje mega plovilo "Solaris", i našao ju je u Turskoj. Brod vredan 500 miliona evra nekoliko dana bio je usidren u Crnoj Gori, još jednoj zemlji u kojoj su mu bezbedne pokretnosti, da bi ga ponovo pokrenuo i trenutno je u luci Bodrum. Zasad, na sigurnom.

No, ni tamo nije imao mira danas - istina to što je članove posade dočekalo u turskim vodama daleko je bezazlenije nego da ga dočeka brodovlje ratne mornarice zapadnih zemalja.

Naime, pred jahtom se pravo niotkuda ukazao gumeni gliser sa nekoliko ljudi koji su istakli ukrajinske zastave na kojima je pisalo "ne ratu" . Iz daljine posmatrano, bila je ovo vrlo rizična akcija ukrajinskih aktivista jer su previše približili gigantskom brodu i rizikovali da budu potopljeni.

Navdono, imali su ludu ideju i plan da svojim čamcem blokiraju put jahti da se usidri.

Tek posle intervencije turske patrole su sklonjeni sa puta moćnom Romanovom brodu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mihailović

    22. mart 2022 | 13:44

    Šta Abramović ima sa ratom, NATO države ponašaju se prema Rusima kao nacisti... Bolje bi bilo da Ukrajinci nisu napadali i ubijali Ruse u Ukrajini, branili im jezik, uskraćivali prava I nebi sad imali rat...pozivaju na ubijanje Ruske dece, kastriranje Rusa, samo su pokazali da je istina ono šta je rekao Putin, da se bori protiv nacista...

  • Glupostima

    22. mart 2022 | 13:33

    Nema kraja. (i lažima)..

  • Rm

    22. mart 2022 | 17:39

    Kakva bomba od sportske vesti

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA