Ibrahimović priznao: "Hvata me panika kada pomislim da prestanem da igram fudbal"

Napadač Milana je još uvek u odličnoj formi

  • 2
Zlatan Ibrahimović Foto: Tanjug / AP

Fudbalska reprezentacija Švedske ovog četvrtka od 20.45 se sastaje sa ekipom Češke u polufinalu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo u fudbalu.

Pre ovog duela četrdesetogodišnji napadač je pričao o budućnosti državnog tima, ali i završetku karijere.

- Osećam malu paniku zbog mogućnosti da prestanem da igram. Sigurno, nastaviću što je duže moguće, sve dok mogu da postižem rezultate, sve dok budem dobar na terenu, bez patnje - rekao je Ibrahimović u isčekivanju novog ugovora sa Milanom i nastavio:

- Šta će biti dalje, ne znam, dosam pisao knjigu malo sam se plašio. Uloga u fudbalu? Videćemo kad dođe taj dan. Mogao bih da počnem nešto novo, predahnem ili potpuno nestanem. Naravno da adrenalin koji sada osećam nikada više neću osetiti. Programirani smo da se probudimo, pripremimo za trening, treniramo, idemo kući i odmorimo se. Mislim da će ti biti veća tuga što me više nikada nećete videti kako igram. Trebalo bi sada da se zabavite, više nikad nećete da vidite ovako nešto - istakao je Ibrahimović.

Pobednik ovog duela će se u odlučujućem meču sastati sa Poljskom 29. marta, koja je zbog suspenzije Rusije već preskočila prvu prepreku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA