≫ 

Kao dete, ne sanjaš da igraš u Realu već na derbiju: Prve reči golmana Partizana nakon novog ugovora

Stevanović ima želju da karijeru završi u Partizanu

  • 10
Nemanja Stevanović Foto: FK Partizan

Golman Partizana Nemanja Stevanović produžio je za još dve godine ugovor sa Partizanom u kom je od sezone 2016/17.

Tom prilikom Stevanovič je dao intervju za klupski sajt u kom se osvrnuo na svoju karijeru u crno-belom jatu.

- Šta reći pored toga da sam veoma srećan i počastvovan što treći put produžavam ugovor sa Partizanom. Na kraju isteka novog ugovora bice mi to osam godina u Partizanu. Nadam se da ću i posle toga igrati u crno-belom timu i da ću karijeru završiti u Partizanu. Ne postoji ništa lepše nego uzeti titulu sa Partizanom. Ni tad, kao ni sad, nema mnogo prostora za razmišljanje. Prosto, izađete na teren i jedino što znate je da mora da pobedite svaku utakmicu! To vam je put do cilja, titule - rekao je Stevanović koji je te prve sezone u klubu uzeo duplu krunu:

- Te godine, kad smo uzeli titulu, bili smo malo rasterećeniji, nismo igrali Evropu i mogli smo sav fokus da usmerimo na prvenstvo. Ove godine, Evropa nam je uzela mnogo energije i emocija, ali i pored toga pokazujemo zajedništvo kao i tada. I te godine je bila borba do poslednjeg kola, tako se očekuje i ove. Siguran sam da ćemo ponovo izaći kao pobednici i da ćemo uz pomoć publike uspeti u maju da podignemo pehar.

Na pitanje da li bi voleo da brani derbi koji bi trebalod a se igra u 1. kolu plej-ofa, Stevanović je rekao:

- Naravno da bih voleo, to je želja svakog igrača. Kao dete, sanjaš da igraš na derbiju, ne sanjaš da igraš u Realu. Jednom sam branio, drugi put ušao. Oba puta smo pobedili 1:0. Nadam se da ćemo sledeći derbi dobiti i biti korak bliže tituli!

Video: Golman Partizana Popović pred Spartu: Jesu najslabije ime, ali su čvrsti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blaki

    23. mart 2022 | 17:14

    Nek se spreme za potpis Lola,Obradović,Miljković,Lutovac,Marković...

  • serbo

    23. mart 2022 | 16:53

    Ti da si dobar golman ne bi igrao u Srbiji toliko godina. A da si primio bolju ponudu ne bi ni ostao u Partizanu, pa sad kad nema gde Partizan je svetinja odjednom. Veliki pozdrav za sve citaoce Telegrafa.

  • Mare

    23. mart 2022 | 17:17

    Svaka cast momku, odbio je duplo manje pare od tima iz Poljske da bi ostao u voljenom Partizanu. Bravo, ljubav do poslednjeg dinara!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA