≫ 

Juventus pravi "drim tim" od Srba: Krenula "operacija SMS"

Sergej Milinković Savić je jedna od glavnih meta Juventusa u letnjem prelaznom roku

  • 14
Dušan Vlahović, Sergej Milinković Savić, Fudbalska reprezentacija Srbije Foto: MN Press

Transfer srpskog Dušana Vlahovića ispostavio se kao pun pogodak za Juventus, koji je nakon dolaska srpskog reprezentativca došao i nadomak borbe za titulu u Seriji A.

Međutim, Juventusu tek predstoji renoviranje tima, pa se na leto očekuje ozbiljno ulaganje i dovođenje nekolicine kvalitetnih igrača.

A jedna od glavnih meta je Srbin, ponovo! Ovoga puta je to Sergej Milinković Savić, koga su u Juventusu želeli i ranije.

Međutim, od transfera nije bilo ništa, pre svega i zbog cene koju je "zacepio" gazda Lacija, Klaudio Lotito, inače poznat kao težak pregovarač.

Međutim, kako sada prenose italijanski mediji, Lotito je spreman da sedne za sto sa čelnicima Juventusa i da za propisno obeštećenje pusti jednog od svojih najboljih igrača.

Navodi se i da su kontakti između klubova intenzivirani, ali i kontakt sa samim igračem i njegovim predstavnicima.

Milinković Savić je ove sezone "eksplodirao" i igra u velikoj formi. Postigao je osam golova i ima 10 asistencija i jedan je od najkorisnijih igrača u Seriji A ove sezone.

Lacio je ranije za njega tražio 100 miliona evra, ali prema poslednjim informacijama, Lotito je spreman da spusti cenu i obeštećenje oko 70 miliona evra bi navodno bilo dovoljno da ga odobrovolji.

Ukoliko bi došlo do ovog transfera, korist bi imala i reprezentacija Srbije, jer su Vlahović i Milinković Savić okosnica reprezentacije u narednim godinama, a njihovo konstantno igranje u istom timu olakšalo bi posao i selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, posebno pred Mundijal u Kataru.

Video: Vlahović i Mitrović pevaju sa navijačima: Idemo u Katar se orilo Da Lužom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raso

    23. mart 2022 | 18:56

    Ja sam mislio da je Vlahovic prosjecan, ali se prevarih. Mislim da je Sergej dobar igrac i da bi uz dobrog saigraca bio mnogo bolji. Pred nama je. Ako se ostvari pisanje atampe, bice to extra za nas fudbal a i za Sergeja naravno. Srecno momcino.

  • Nkl

    23. mart 2022 | 18:47

    Realno "SMS" je prosecan igrac. Znam da necete objaviti komentar, ali realno je to istina.

  • Србски син

    23. mart 2022 | 19:02

    Паметније би им било да купе Митрогола!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA