Partizan traži novog Vlahovića, Mitrovića, Ljajića, Milenkovića, Pavlovića...

Crno-beli na leto organizuju tradicionalni letnji kamp

  • 3
FK Partizan, letnji kamp Foto: Partizan.rs

FK Partizan je na svom sajtu objavio da će i ove godine organizovati tradicionalni fudbalski kamp Omladinske škole Partizana, koji će biti održan na Zlatiboru od 26. juna do 2. jula.

Mališani rođeni između 2008. do 2014. godine mogu da se prijave za kamp, a nije potrebno imati fudbalsko iskustvo.

Svi polaznici kampa biće smešteni u odmaralištu Dunav turist na Zlatiboru na bazi punog pansiona, a cena kampa je 45.000 dinara sa smeštajem, odnosno 35.000 bez smeštaja. U cenu je uključena i oprema (dva kompleta za trening, trenerka i ranac).

Partizan navodi i da će sa polaznicima raditi emintentni treneri Partizanove omladinske škole, a za više informacija treba pozvati broj +381113693815.

Omladinsku školu FK Partizan i sve njene kategorije prošli su, sada već, veliki evropski igrači (Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Adem Ljajić, Nikola Milenković, Strahinja Pavlović, Matija Nastasić, i mnogi drugi), kojima je i pored inostranog angažmana crno-bela boja i dalje u srcu!

- Stoga te pozivamo da i ove godine napraviš svoje prve fudbalske korake ili još jednom utvrdiš ono što si naučio na prošlom kampu. Dođi da još više napreduješ i napraviš novi korak ka ostvarenju snova - navodi se na sajtu Partizana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA