Penzija sa 23 godine: Golman Mančester junajteda završio karijeru

David de Hea izrazio žaljenje povodom situacije mladog čuvara mreže

  • 0
Old Traford, FK Mančester Junajted, stadion Foto: David Blunsden / Actionplus / Profimedia

Pol Vulston, golman Mančester junajteda koji ima samo 23 godine, završio je svoju profesionalnu karijeru, saopštio je klub.

Tačan razlog povlačenja nije saopšten, ali engleskiji mediji slute da je u pitanju povreda kuka zbog koje je Vulston morao na dve operacije u dva meseca, u martu i aprilu prošle godine.

U redove slavnog mančesterskog kluba stigao je 2018. godine iz Njukasla, a branio je za rezervni tim "crvenih đavola" u Premijer ligi za timove do 23 godine.

- Nikada nisam mislio da ću ovo pisati sa 23 godine, ali ovo poglavlje je došlo do kraja. Ponosno mogu da pogledam unazad na ono što sam uspeo da uradim u karijeri, ali sam uzbuđen zbog onoga što stoji ispred mene - napisao je golman na Tviteru.

Vulstonov odlazak prokomentarisao je i prvi golman tima David de Hea.

- Uvek je tužno kada se neko tako mlad mora penzionisati, ali važnije od fudbala je da ima normalan život. On je sjajan momak i sjajan golman, zaista nam ga je žao. Želim mu sve najbolje - rekao je De Hea.

Video: Piksi pred Mađare: Srbija osim Vlahoviča i bez Milenkovića

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA