Evo kako Dioni troši platu iz Zvezde: Pohvalio se perverznim pogledom iz Dubaija

Žalio se Francuz krajem godine na neredovna primanja francuskim medijima, ali sudeći po njegovom odmoru, plata sada stiže na vreme

  • 3
Lois Dioni, Dubai Printskrin: Instagram.com/lois_diony_9

Loi Dioni je jedan od većih promašaja Crvene zvezde u poslednjih nekoliko godina. Stigao je na Marakanu da bude prvi špic i veliko pojačanje, a na kraju je otpisan od strane trenera Dejana Stankovića i sada se samo čeka da mu istekne pozajmica da napusti klub.

Dioni je ove sezone odigrao 17 utakmica u svim takmičenjima i postigao tri gola, ali je prikazao izuzetno neubedljive igre, pa na kraju nije ni licenciran za Evropu u drugom delu takmičenja.

Krajem prošle sezone se čak i pobunio zbog neredovnih primanja, a to je očigledno doturio i do francuskih medija, pa je L'Ekip pisao o tome da Dioni nije redovno isplaćen.

I on sam se žalio na glavobolje koje niko u Zvezdi nije mogao da objasni, pa ga je zbog toga na konferenciji prozvao i trener Dejan Stanković.

Dioni je poslednji put za Zvezdu nastupio još 4. novembra, kada je ušao poslednjih sedam minuta u igru protiv Midtjilanda. Od tada na 20 vezanih utakmica Zvezde nije ga bilo ni na terenu, ni na klupi.

Zvezda nije uspela da ga se ratosilja u zimskom prelaznom roku, pa će morati da ga plaća još nekoliko meseci dok mu ne istekne ugovor.

Plata sada već očigledno stiže redovno, pa se ima i za luksuzna putovanja, pa je tako Dioni iskoristio reprezentativnu pauzu da otputuje na odmor. Na svom Instagramu podelio je fotografiju iz Dubaija, sa vrha nekog od hotela gde je iz bazena gledao na čitav grad.

Dioni je uz kratak snimak samo poručio "Mozak na off".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Loïs Diony (@lois_diony_9)

Video: Stanković jednog stranca otpisao, drugu dvojicu nije: Zvezda ne može da čeka nikog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sale

    25. mart 2022 | 11:51

    Nisam za strance koji ne prave razliku na terenu,ali ko zna koji je po redu.Sto ne znači da je los jer ko je igrao 10 god Francusku ligu ne može biti loš.Dobro je krenuo sa golom u evropi i onda je dobijao sve manje priliku.Zadatk trenera je da nađe pravu ulogu igraču.Mada realno u Zvezdi nije lako igrati.I Barkos nije dobro prošao a bio je godinama reprezantivsc Argentine.

  • ÀNALIZA

    25. mart 2022 | 10:42

    Trosi novàc VLASTI onosno nas !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA