≫ 

Turski navijač izvadio pištolj i "pucao" u Jilmaza: Šokantan potez zbog promašenog penala

Na kraju je stradao televizor

  • 0

Da turski fanatizam ne poznaje granice kada je u pitanju fudbal govori video snimak nastao u četvrtak veče, nedugo nakon što je Burak Jilmaz promašio penal protiv Portugalije u baražu za odlazak na Svetsko prvenstvo!

Portugalci su vodili na poluvremenu sa 2:0, Turci su izjednačili u nastavku preko Jilmaza koji je u 85. imao priliku da sa bele tačke poravna rezultat. Međutim, šutirao je iznad gola.

To je bio dovoljan okidač za jednog turskog navijača koji je kod kuće gledao utakmicu i malo pre penala je izvukao pištolj. A nakon što je kamera pokazala na Jilmaza, opalio je istim i izazvao havariju s obzirom na to da je televizor eksplodirao.

Sam Jilmaz nije mogao da sakrije tugu, pogotovo što više neće igrati za nacionalni tim.

- Sanjaću ovaj penal svake noći do kraja mog života. Žao mi je, šta drugo da kažem. Ovo je bio moj poslednji meč za reprezentaciju, završavam s nacionalnim timom. Nisam želeo da odem na ovaj način, sa ovako tužnom utakmicom. Nosio sam ovaj dres ponosno i na lep način - rekao je Jilmaz.

Video: Nastavak turskog navijačkog ludila: U ceo haos se umešala i jedna gospođa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA