Cigara nakon utakmice za smirenje: Santošu teško pala završnica meča sa Turskom

Nije bilo lako portugalskom selektoru u polufinalu baraža

  • 0
Fernando Santoš Printscreen: A Bola

Uspeli su Portugalci nekako da prođu u finale baraža za plasman na Svetsko prvenstvo pobedom protiv Turske od 3:1. Nakon što je Srbija slavila u Lisabonu i poslala bivše evropske šampione u baraž, život je mogla da im zagorča i Turska da je samo Burak Jilmaz bio precizniji pri izvođenju penala u 85. minutu i pogodio za 2:2. Najiskusniji turski fudbaler ipak nije uspeo u tome i Portugal je golom u četvrtom minudu nadoknade potvrdio pobedu i plasman u finale, a koliko je teško bilo selektoru Fernandu Santošu najbolje govori situaciju nakon završetka utakmice, kada je odmah izvadio cigaru.

Samo što je glavni sudija Danijel Zibert dao znak za kraj meča, iskusni stručnjak je uzeo cigaru kako bi se smirio od velikog stresa proživljenog samo desetak minuta ranije.

Poznato je da je većina portugalske javnosti protiv njegovog angažmana na klupi reprezentacije, a duel sa Srbijom mu je dodatno zakomplikovao poziciju, dok bi ga eventualni neuspeh u borbi za Katar i definitivno zbacio sa klupe svoje nacionalne selekcije.

Santošova reakcija nakon poslednjeg sudijskog zvižduka najbolje opisuje u kakvom se stanju on nalazio. To nije prvi put da je selektor Portugala viđen sa cigarom na stadionu, pošto je baš u Beogradu na treningu portugalske selekcije pred meč sa Srbijom zapalio cigaru.

U finalnom meču za plasman na Svetsko prvenstvo Portugalci će za protivnika imati reprezentaciju Severne Makedonije koja je savladala Italiju u Palermu minimalnim rezultatom.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA