Bejl se povlači iz fudbala? Velšanin kači kopačke o klin ukoliko se ne plasira u Katar

Još samo jedan neispunjen cilj mu je ostao u karijeri

  • 0
Geret Bejl Foto: Tanjug / AP

Kapiten reprezentacije Velsa i svojevremeno jedan od najboljih fudbalera sveta Geret Bejl blizu je odluke da se povuče iz fudbala. Kako pišu španski mediji, velški fudbaler će to uraditi ukoliko se njegova reprezentacija ne plasira na Svetsko prvenstvo.

Bejl je jedan od igrača koji su, uprkos velikoj karijeri, mogli da naprave mnogo veće stvari da su ih povrede zaobišle. Velšanin je mnogo puta tokom svoje karijere bio van terena zbog fizičkih problema, a u poslednje vreme ga prate i spekulacije da lažira povrede kako ne bi igrao utakmice. Međutim, kada brani boje svoje države Bejl je najmotivisaniji fudbaler na terenu.

To je dokazao i u polufinalnom meču baraža za Svetsko prvenstvo u kom je Vels savladao Austriju rezultatom 2:1, a fudbaler madridskog Reala postigao je oba gola i doveo svoju selekciju na korak od Katara.

Upravo je nastup na Svetskom prvenstvu i jedini preostali motiv za Bejla u karijeri, a ukoliko se to ne desi, najveći velški fudbaler ikada će verovatno okačiti kopačke o klin.

Poslednji stepenik do Katara za Vels i Bejla biće pobednik duela u kom se sastaju Škotska i Ukrajina, a taj meč će se odigrati u junu, tako da ćemo na konačnu odluku o eventualnom penzionisanju Bejla sačekati do leta. Postoje izgledne šanse da utakmica protiv Škotske ili Ukrajine bude i poslednja u karijeri za Bejla.

Video: Ogromno slavlje Makedonaca posle istorijske pobede: Ori se svlačionica u Palermu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA