≫ 

Šansa za Zvezdu: Liga 1 drakonski kaznila Ristića, Srbin dobio 5 utakmica, Monpelje ga već otpisao?

Njemu na leto ističe ugovor, a kako tvrde mediji u Francuskoj, do produžetka neće doći

  • 19
MIhailo Ristić, tetovaža Foto: Instagram.com/1risticmihailo

Zimus se već Mihailo Ristić pominjao kao pojačanje Crvene Zvezde na poziciji levog beka, ali do transfera nije došlo. Kako se bliži leto, tako se i podgrevaju spekulacije, pogotovo jer reprezentativcu Srbije ističe ugovor sa francuskim Monpeljeom, a poslednji čin koji je Ristić uradio u Francuskoj bi stvarno i mogao da ubrza čitav proces.

Naime, Mihailo Ristić dobio kaznu od saveza ove zemlje od pet utakmica zbog dobijenog crvenog kartona na utakmici sa Bordom. Kazna je ovako velika jer je čak i posle crvenog kartona nastavio da se raspravlja s glavnim arbitrom meča, koji je sve pribeležio.

Usled ove kazne, Ristić će se tek vratiti za mečeve početkom maja, kada je i prvenstvo već na samom kraju, pa će mu ostati tek četiri meča s Monpeljeom, ali je pitanje da li će ga trener i uvrstiti u tim, kada propusti sve prethodne.

Ristiću takođe ističe ugovor krajem ove sezone, a francuski mediji već uveliko tvrde da je Monpelje otpisao ovog fudbalera iz daljih planova, te se očekuje da Ristić od naredne sezone promeni i zemlju u kojoj će igrati. Takođe, to otvara i mogućnost povratka u Crvenu zvezdu, ukoliko, naravno, crveno-beli ostvare plasman u kvalifikacije za Ligu šampiona, kako bi ostvarili "apetite" srpskog reprezentativca koji uspešno pokriva poziciju levog beka, ali i centralnog veznog.

Video: Ristić o utiscima iz Norveške i Mađarima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hhdh

    25. mart 2022 | 18:25

    Iako je Rodic u super formi, mislim da ne bi trebala Zvezda da propusti priliku da divede Ristica, moze da igra i u veznom redu, i ovako na kraju sezone odlazi Krsticic

  • justice for targeted individuals

    25. mart 2022 | 18:28

    jako dobar igrac

  • 4k4.Dex

    25. mart 2022 | 20:27

    Uf ovo Risitc je igracina. Bio bi veliko veliko pojacanj na beku

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA