≫ 

Fudbaler Čuke dao gol Italiji, pa odmah prekomandovan u A selekciju

Rakonjac igra proleće iz snova

  • 0

Napadač Čukaričkog Marko Rakonjac svoje sjajne partije na klupskom nivou nastavio je i u reprezentaciji Crne Gore, jer je u petak veče bio strelac u remiju mladih reprezentacija Crne Gore i Italije (1:1).

Rakonjac je bio strelac u 37. minutu za vodeći pogodak na meču, da bi psole utakmice saznao sjajne vesti da će automatski biti priključen A selekciji Crne Gore koja u ponedeljak igra prijateljski meč sa Grčkom.

Čukin napadač je ovog proleća prosto eksplodirao, dobio je poverenje kluba posle odlaska Đorđa Jovanovića i vratio im je tako što je postigao pet golova.Ukratko, ne bi bilo iznenađenje da već na leto završi dobar transfer.

- Imamo već zvaničnu ponudu za Rakonjca. Što se mene tiče može da ostane do juna, klub ne žuri, ali tu se pita i igrač. Imali smo skoro gotov ugovor sa Dinamom iz Kijeva, desilo se to što se desilo - rekao je nedavno direktor Čuke Vladimir Matijašević.

Video: TSC od očaja do potpune ekstaze: Nadrealne scene i gol u 97. minutu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA