≫ 

Javila se i Manćinijeva majka: Šta bih ja uradila drugačije? Pa, zvala bih Balotelija

Zanimljivo viđenje situacije od strane majke selektora Italije

  • 0
Italija - Švajcarska fudbalska reprezentacija, utakmica Foto: Tanjug/AP

Marijana Puolo, majka selektora fudbalske reprezentacije Italije Roberta Manćinija, gostovala je u jednoj emisiji na "Rai Radio1" i tom prilikom je komentarisala neuspeh Azura i krah u baražu za odlazak na Mundijal.

Tom prilikom, Marijana je istakla da je ovo definitivno najveće razočarenje u karijeri Manćinija koji, je, ipak, i dalje prvi kandidat da bude selektor.

- Najveće razočarenje? Da, jeste, jer je u njegovoj karijeri sve manje-više dobro prošlo. Držali smo utakmiocu pod kontrolom, ali napad nije bio sjajan. Šta bih ja uradila drugačije? Pa, pozvala bih Balotelija.Ima neverovatnu fizičku snagu i niko ne može da ga zaustavi ispred gola. Jeste da nekad napravi glupost, ali ja bih ga zvala - rekla je Manćinijeva majka i dodala:

- Čula sam se sa njim jutro psole poraza. Znamo da se takve stvari dešavakju u sportu. Eliminacija je rezultat situacije koju smo sami stvorili. Greške poput onih promašenih penala Žoržinja su nas dosta koštale. Nije namerno, ali kada pogrešiš tako...

Video: Teorija zdravlja #12: Srpkinja koja je bila nutricionista Milana otkriva tajne sportske ishrane

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA